Home » Dollari i qendrueshëm, euro bie

Dollari i qendrueshëm, euro bie

Dollari amerikan ishtë ne nivële qrndrueshme mëngjesin e ditës sotme kundrejt jenit.

Ai u tregtua me 110.50 dollarë amerikanë për jen, duke shkuar kështu edhe shumë pranë nivelit lartë këto tre javët e fundit.

Indeksi i dollarit amerikan, e krahason atë me gjashtë prej homologëve rëndësishëm grupit, avancoi me 0.1 për qind, duke shënuar edhe nivelin e tij lartë shtatë muajt e fundit.

Moendha euro ra me 0.1 për qind kundrejt dollarit amerikan dhe u këmbye me 1.1744 euro për dollarë amerikanë, duke u larguar kështu nga niveli i saj i lartë ku u këmbye me 1.1840 euro për dollarë amerikanë, shënuar datë 7 qershor.

Pesoja meksikane shënoi nivelin e saj ulët për 16 muaj rrjesht kundrejt dollarit amerikan, duke u këmbyer me 13.345 peso për dollarë amerikanë.

Paundi britanik ra me 0.1 për qind kundrejt dollarit amerikan dhe u këmbye me 1.3358 GBP për USD, niveli i dobët shumë se një javë.

Lira turke ra me 0.4 për qind kundrejt dollarit amerikan, duke u këmbyer me 4.6154 lira për dollarë amerikanë, njëkohësisht edhe niveli i dobët shumë se një javë.

The post Dollari i qendrueshëm, euro bie appeared first on Revista Monitor.

Reklama