Home » Delawie e vizitoi Mustafën edhe tre herë të tjera gjatë javës së fundit (FOTO)

Delawie e vizitoi Mustafën edhe tre herë të tjera gjatë javës së fundit (FOTO)

Ish-kryeministri Isa Mustafa ka qenë sot nikoqir i pritjes Ambasadorit Shteteve Bashkuara Amerikës Kosovë, Greg Delawie.

Klan Kosova merr vesh se kjo nuk është vizita e parë Ambasadori Delawie bën tek Kreu i Lidhjes Demokratike Kosovës, Isa Mustafa, pasi burime redaksisë bëjnë ditur se ai ishte vizitë edhe paktë tre herë tjera javës fundit.

Ekipi i Klan Kosovës qe sot vendin e ngjarjes ku dhe nga operatorët është kapur dhe momenti i parakalimit Ambasadorit Delawie për arritur shtëpinë e Ish-kryeministrit Mustafa.

NYY-1 Delawie e vizitoi Mustafën edhe tre herë të tjera gjatë javës së fundit (FOTO)

NYY-1 Delawie e vizitoi Mustafën edhe tre herë të tjera gjatë javës së fundit (FOTO)

 

 

 

Reklama