Home » Bien Brent dhe WTI

Bien Brent dhe WTI

Çmimet e naftës shënuan rënie mëngjesin e ditës sotme.

Kështu, treguesit referencë për naftën e papërpunuar amerikane, WTI, ranë me 0.8 për qind dhe u tregtuan me 65.86 dollarë amerikanë për fuçi, njëkohësisht edhe rënia e lartë gjatë kësaj jave.

Treguesit referencë për naftën e papërpunuar europiane, Brent, ranë me 0.7 për qind dhe u tregtuan me 75.36 dollarë amerikanë për fuçi, njëkohësisht edhe niveli i ulët gjat kësaj jave.

Indeksi i çmimit arit ra me 0.1 për qind dhe u tregtua me 1.294.80 dollarë amerikanë për onz.

The post Bien Brent dhe WTI appeared first on Revista Monitor.

Reklama