Home » Auto: Mercedes Benz – 560 SL, viti 1986 (VIDEO)

Auto: Mercedes Benz – 560 SL, viti 1986 (VIDEO)

Modeli Mercedes-Benz SL-Class kishte filluar prodhimin qysh vitin 1954.

 Ndërsa modeli 560 SL kishte filluar prodhimin vitin 1986 deri vitin 1989, njofton Klan Kosova.

560 SL është shitur vetëm SHBA, Kanade , Japoni dhe Australi.

Reklama