Home » Arrestohet shtetasja e Shqipërisë në Prizren

Arrestohet shtetasja e Shqipërisë në Prizren

rrugën “Wesley Clark” Prizren është arrestuar një shtetase e Shqipërisë nën dyshimin se e kishte kryer veprën keqtrajtimit apo braktisjes fëmijës, si dhe janë identifikuar dy fëmijë-viktima, cilët ishin duke kërkuar lëmoshë.

Me vendim prokurorit, e dyshuara pas intervistimit është liruar procedurë rregullt.

 

Reklama