Home » Donald Trump arrin në Singapor

Donald Trump arrin në Singapor

Presidenti amerikan Donald Trump arriti Singapor, para takimit parashikuar me udhëheqësin e Koresë Veriut, Kim Jong-Un

Ai mbërriti bazën ajrore Paya Lebar Singaporit, ku u prit nga ministri i Jashtëm i vendit, Vivian Balakrishnan.

Gjithashtu, Kim mbërriti aeroportin komercial Singaporit pesë orë parë.

Trump, i pyetur nga gazetarët kur arriti Singapor se si ndihet për takimin, ai thashumë mirëpara se ngjitej limuzinë e tij dhe shkonte hotel.

Reklama