Home » Terry mund të mbetet te Aston Villa

Terry mund të mbetet te Aston Villa

John Terry mund ta vazhdojë qëndrimin e tij te Aston Villa por me kusht mos luajë ndeshjet kundër Chelsea-s rast se klubi i tij aktual rikthehet Premier Ligë.

Villa do luajë kundër Fulham-it finalen e playoff-it Championship këtë shtunë, dhe fituesi do jetë pjesë e ligës elitare angleze nga sezoni i ardhshëm.

Megjithatë, rast triumfit ekipit tij, Terry pritet ta nënshkruajë një kontratë njëvjeçare, do t’ia mundësonte opsionin e mos luajturit ndaj skuadrës tij mëparshme ku edhe kishte qenë kapiten.

Reklama