Home » Çështja e Kosovës, Daçiç: Serbia duhet të angazhojë lobistë

Çështja e Kosovës, Daçiç: Serbia duhet të angazhojë lobistë

Ministri i jashtëm serb, Ivica Daçiç tha se Serbia duhet angazhojë sa shpejt jetë e mundur lobistë mbrojnë interesat e Serbisë zgjidhjen e problemit Kosovës.

Qëllimi duhet jetë qasja tek vendimmarrësit, posaçërisht te Presidenti i Shteteve Bashkuara, Donald Trump, mënyrë ketë mbështetjen e tyre për një zgjidhje përhershme për Kosovën”, tha ai për “Blic”.

Iviva Daçiç tha se kontrata e lobimit me agjencitë amerikane është nënshkruar nga 173 vende, duke shtuar se në kohët moderne është e qartë vendi funksionon këtë mënyrë.

 “Çështja është se e gjithë kjo është transparente, dhe i kam thënë Aleksandar Vuçiçit se ishte një gabim nuk kemi dikë për lobuar për ne”, ka deklaruar ai.

s.a/dita

Reklama

Lexo më shumë