Home » Çekia e kishte shpallur të humbur, gjendet në Kosovë e mbyllur në një dhomë

Çekia e kishte shpallur të humbur, gjendet në Kosovë e mbyllur në një dhomë

Një qytetare e Çekisë e raportuar si e humbur nga autoritetet e këtij shteti është gjetur Kosovë, saktësisht qytetin e Pejës.

Ai ishte duke u mbajtur e mbyllur një dhomë shtëpisë, nga një shtetas i Kosovës, cili për këtë rast është arrestuar.

Gjatë një pune hetimore është identifikuar dhe është arrestuar i dyshuari mashkull K/Shqiptar, pasi i njëjti duke përdorur dhunë kishte mbajtur mbyllur një dhomë shtëpinë e tij viktimën femër shtetase Çekisë e cila ishte e raportuar person i humbur nga autoritetet çeke”, thuhet njoftim

posedim personit dyshuar sipas policisë, janë gjetur dhe konfiskuar: një armë gjuetie 12 mm, një pistoletë 4.5 mm dhe një pushkë ajrore 5 mm. I dyshuari pas intervistimit me vendim prokurorit dërgohet mbajtje.

Reklama