Vetëm ajo e bën: Engjëllusha Salihu i këndon vjehrrës dhe ja si quhet kënga

nga fillimi i karrierës u ka kënduar raporteve familjare. Nënë e bijë, një vajze shkon nuse, e nëj vajzë e cila ndahet nga i fejuari, pak para martese.

Këngëtarja Engjëllusha Salihu, me këngën e saj “Kanagjeqi”, ishte prezente gjitha festat e nusërisë u bënë Kosovë.

E tani ajo ka publikuar një këngë re, i dedikohet raportit vjehërr e nuse, një raport ky i vështirë dhe shpesh me probleme.

Por Engjëllusha, i ka dhënë një tjetër qasje. “Vjehrra e mirë”, quhet kënga e re e saj, ku ajo i këndon marrëdhënies me vjehrrën, duke e lëvdon nënën e bashkëshortit aq shumë, sa bën mendosh se cilat janë ato vjehrra “ këqija” për cilat flasin nuset?

Reklama