Totti i dërgon letër prekëse Buffon

Portieri dhe kapiteni i Juventus, këtë shtunë do luaj ndeshjen e tij fundit me “Zonjën e Vjetër”, pas vendimit tij ta largohet përfundimisht pas 17 viteve kaluara Torino. ….

Lexoni këtu letrën prekëse Francesco Totti i dërgoi portierit Juventus, Gianluigi Buffon

?mid=&wid=51847&sid=&tid=5182&rid=LOADED&custom1=www.insajderi Totti i dërgon letër prekëse Buffon?mid=&wid=51847&sid=&tid=5182&rid=LOADED&custom1=www.insajderi Totti i dërgon letër prekëse Buffon

?mid=&wid=51847&sid=&tid=5182&rid=LOADED&custom1=www.insajderi Totti i dërgon letër prekëse Buffon

The post Totti i dërgon letër prekëse Buffon appeared first on INSAJDERI.

Reklama