Home » Testi i arritshmërisë raportohet në polici

Testi i arritshmërisë raportohet në polici

Këshilltari i Ministrit Arsimit, Valmir Gashi ka bërë ditur se menjëherë pas marrjes informatave, ka pasur takim ministri dhe rasti është raportuar Policinë e Kosovës.

Ne fillimisht e kemi mbajtur një takim ministri, me departamentin përkatës dhe pas atij takimi, drejtori i departamentit arsimit parauniversitar i është drejtuar policisë dhe policia tash i merr masat. Ne i kemi marrë masat me atë e kemi pa, mbetet shihet. Vetë fakti ishte aktiv gjatë gjithë kohës dhe nxënësit postonin testin, gjasat janë është i njëjti. Testet janë terren gjitha”, ka thënë  Gashi, për Kallxo.com

Insajderi raportoi për “traditën” e kopjimit testet shtetërore, përmes rrjeteve sociale.

Nxënësit e klasave nënta sot janë duke iu nënshtruar testit arritshmërisë, menjëherë kanë kërkuar ndihmë kohë reale nga rrjetet sociale për pyetet e testit.

Testimi për semimaturantët ka filluar ora 10:00 ku janë dike iu nënshtruar 26 mijë e 949 nxënës gjithë Kosovën.

The post Testi i arritshmërisë raportohet në polici appeared first on INSAJDERI.

Reklama