Ramiz Merko uron maturantët e Strugës

dashur maturantë,
Mbarimi i mësimeve shkollën e mesem është një çast shumë i rëndësishëm për ju dhe gjithë njerëzit. Është çast i kalimit nga faza e adoleshencës fazën e pjekurisë, çdo shoqëri ka nevoj për rini arsimuar shëndoshë dhe përparimtare.
Uroj nga zemra secili nga ju marrë një vendim drejtë për jetën e vet, familjen dhe shoqërinë. Gjithashtu uroj secili nga ju nesër vazhdojë rrugëtimin e tij sepse kështu mund garantohet ardhmeri e ndritur për veten dhe shoqërinë.
emer komunës Strugës ju uroj nga zemra ju priftë e mbara.

Dr. Ramis Merko

Zyra për Marrëdhënie me Publikun-Komuna e Strugës

FB_IMG_1526643799971-300x300 Ramiz Merko uron maturantët e Strugës

FB_IMG_1526643799971-300x300 Ramiz Merko uron maturantët e Strugës

FB_IMG_1526643799971-300x300 Ramiz Merko uron maturantët e Strugës

FB_IMG_1526643799971-300x300 Ramiz Merko uron maturantët e Strugës

Reklama