Pas debatit me gazetaren, Rama mbyll i nervozuar konferencën: Hajde të thuash fjalën e fundit në konferencë (Foto/Video)

Kryeministri i Shqipërisë menjëherë pas kthimit nga Samiti i Sofjes ka mbajtur një konferencë me gazetarë ku ka folur rreth këtij samitit. Por mbyllje konferencë atij i ka dal punë me një gazetare e cila e ka pyetur rreth ministrit Brendshëm Fatmir Xhafaj.

Rama e ka mbyllur konferencën për media pa pritur.

E gazetarja i ka drejtuar pyetje kryeministrit Rama ka qenë Ambrozia Meta nga Fax News, e cila ka këmbëngulur pyetjen e saj për cilën, Rama i tha se po bënte propagandë.

Debati i plotë mes gazetares dhe kryeministrit Rama:
Gazetarja_Meta Pas debatit me gazetaren, Rama mbyll i nervozuar konferencën: Hajde të thuash fjalën e fundit në konferencë (Foto/Video)
Edi Rama: Pyet pronarin se dhe ai ka një vëlla a do ishte i gatshëm ai pronari juaj jepte llogari për vëllain e tij?.

Gazetarja: Unë po ju pyes juve, sepse jeni kryeministër qeverisini vendin

Edi Rama: Nuk jemi duke bërë debat, ju bëtë pyetjen unë ju jap përgjigje. Dhe përgjigja ime është kjo pyesni pronarin tuaj dhe thuani a ka ai vetë ndonjë përgjegjësi për vëllain, se janë një fushë dy.

Gazetarja: Pronari im nuk ka lidhje me rendin dhe me qeverisjen e vendit kështu nuk e gjej krahasimin tuaj me vend. Unë ju pyeta pse duhet jetë kaq e diskutueshme një ministri, pse duhet kemi gjithmonë ministra implikohen këtë çështje, për shkak se është një nga ministritë rëndësishme vendit. Kështu nuk e gjej krahasimin tuaj me vend për pronarët e televizioneve sepse nuk lidhen me qeverisjen e vendit.

Edi Rama: Kurse unë e gjej pa etikë ju jeni këtu gazetare për bërë pyetje dhe merrni mikrofonin për bërë propagandë.

Gazetarja: Nuk është propagandë, është pyetje referuar zhvillimeve. Kemi një ish ministër arrest shtëpie për trafik droge, dhe një ministër Brendshëm akuzohet se i ka krijuar imunitet vëllait. Pyetja ime është pse duhet jenë persona tillë implikuar dhe akuzuar. Nuk është propagandë.

Edi Rama: Unë jam respektues…

Gazetarja: Dhe unë jam respektuese po nuk mund pranoj po bëj propagandë se nuk është propagandë po thjesht një pyetje

Rama: Hajde këtu dhe mbaro konferencën e shtypit thuash fjalën e fundit. Mirupafshim!
Përplasjen mes gazetares dhe kryeministrit Rama mund ta ndiqni nga minua 26:13.

Reklama