Pacolli konfirmon emrin e ri të Maqedonisë, Republika e Maqedonisë së Ilindeni

Ministri i Punëve Jashtme, Behgjet Pacolli, ka konfirmuar për Klan Kosova emrin e ri Maqedonisë, do jetë “Republika e Maqedonisë Ilindenit”.

Pacolli ka shprehur dyshimet e tij qoftë se shqiptarët do pajtohen me këtë emër.

Kam parë delegacionet kanë negociuar deri 4-5 mëngjesit, duket se emri do jetë Republika e Maqedonisë Ilindenit. Sa do jetë pala shqiptare Maqedoni e kënaqur me këtë nuk e di. Kjo mbetet diskutohet dhe shihet”.

Intervistën e plotë me zëvendëskryeministrin Behgjet Pacolli, ku do diskutohet për Samitin e Sofjes dhe Samitin Vjenës, rrjedhimisht zhvillimeve brenda dhe rreth tyre, mund ta ndiqni Info Magazine me fillim 17:30.

Reklama