Objektivi i Man.United refuzon rinovimin e kontratës dhe akuzon skuadrën e tij

Njëri nga objektivët kryesor afatgjatë Jose Mourinhos dhe Manchester United, ka dërguar një mesazh indirekt kundrejt “Djajve Kuq” me vendimin e tij për mos rinovuar kontratën me skuadrën e tij aktuale. ….

Ja për cilin lojtar bëhet fjalë dhe për çka e ka akuzuar skuadrën e tij aktuale

?mid=&wid=51847&sid=&tid=5182&rid=LOADED&custom1=www.insajderi Objektivi i Man.United refuzon rinovimin e kontratës dhe akuzon skuadrën e tij?mid=&wid=51847&sid=&tid=5182&rid=LOADED&custom1=www.insajderi Objektivi i Man.United refuzon rinovimin e kontratës dhe akuzon skuadrën e tij

?mid=&wid=51847&sid=&tid=5182&rid=LOADED&custom1=www.insajderi Objektivi i Man.United refuzon rinovimin e kontratës dhe akuzon skuadrën e tij

The post Objektivi i Man.United refuzon rinovimin e kontratës dhe akuzon skuadrën e tij appeared first on INSAJDERI.

Reklama