Home » Njoftim i rëndësishëm nga KF Prishtina

Njoftim i rëndësishëm nga KF Prishtina

Është mbajtur konferenca e fundit para ndeshjes Prishtina – Drita, në të cilën morën pjesë përfaqësuesi i Policisë së Kosovës, toger Bajram Shabani, Afrim Muçiqi dhe Afrim Azemi përgjegjës për siguri pranë klubit….vazhdo

The post Njoftim i rëndësishëm nga KF Prishtina appeared first on INSAJDERI.

Reklama