Home » Nga Prizreni, Gena ka një gjë për t’ju thënë (FOTO)

Nga Prizreni, Gena ka një gjë për t’ju thënë (FOTO)

Gena ka bërë një paralajmërim përmes një fotografie fundit postuar llogarinë e tij Instagram.

Nga qyteti i bukur i Prizrenit, këngëtari zbuloi për fansat e tij kënga e re do publikohet shumë shpejt.

Projekti mbanë titullin ‘Kijamet’ dhe është i shoqëruar me videoklip.

Sipas Genës, kënga është hit i ri./Prive.al

Kohe e bukur thash te dal nje shetitje 1f61c Nga Prizreni, Gena ka një gjë për t’ju thënë (FOTO)1f61c Nga Prizreni, Gena ka një gjë për t’ju thënë (FOTO)1f61c Nga Prizreni, Gena ka një gjë për t’ju thënë (FOTO)1f61c Nga Prizreni, Gena ka një gjë për t’ju thënë (FOTO)1f61c Nga Prizreni, Gena ka një gjë për t’ju thënë (FOTO) 1f61c Nga Prizreni, Gena ka një gjë për t’ju thënë (FOTO)1f61c Nga Prizreni, Gena ka një gjë për t’ju thënë (FOTO)#newsongscoming #newhitsong 1f61c Nga Prizreni, Gena ka një gjë për t’ju thënë (FOTO)1f61c Nga Prizreni, Gena ka një gjë për t’ju thënë (FOTO)1f61c Nga Prizreni, Gena ka një gjë për t’ju thënë (FOTO)1f61c Nga Prizreni, Gena ka një gjë për t’ju thënë (FOTO)1f61c Nga Prizreni, Gena ka një gjë për t’ju thënë (FOTO)

A post shared by Gena -Albanian Singer 1f61c Nga Prizreni, Gena ka një gjë për t’ju thënë (FOTO)1f61c Nga Prizreni, Gena ka një gjë për t’ju thënë (FOTO) (@gena_lito_official) on

//www.instagram.com/embed.js

Reklama