Home » Në gjendje të tmerrshme ndodhet oborri i shkollës në fshatin Gllavic të Lipjanit (Video/Foto)

Në gjendje të tmerrshme ndodhet oborri i shkollës në fshatin Gllavic të Lipjanit (Video/Foto)

redaksinë e gazetës Ulpianapress një lexues i yni ka derguar disa fotografi dhe një video paraqesin gjendjen e tmerrshme oborrit shkollës fillore fshatin Gllavic pas vërshimeve ndodhën ditë parë. Oborri i Shkollës fillore ‘’Zenej Hajdi’’ Gllavic Lipjanit është gjendje tmerrshme. Pamjet flasin ku […]

The post Në gjendje të tmerrshme ndodhet oborri i shkollës në fshatin Gllavic të Lipjanit (Video/Foto) appeared first on UlpianaPress.

Reklama