“Meeting Of Styles” mbledh artistët e grafiteve në Prishtinë

Mbi 90 artistë nga Kosova dhe vende ndryshme kanë nisur punën për realizimin e disa grafiteve Rrugën B, kryeqytet.

Ky aktivitet po zhvillohet kuadër Festivalit Ndërkombëtar për Grafite “Meeting of Styles”, i organizuar nga Qendra për Zhvillimin e artit bashkëpunim me Komunën e Prishtinës.

Artistët pjesëmarrës janë shprehur mjaft kënaqur me organizimin e një eventi tillë, ku mund shfaqin talentin e tyre. Ata po shpresojnë do t’i dhurojnë një pamje ende bukur Prishtinës.

Ky festival do zhvillohet për tre ditë rresht, deri 20 maj 2018.

Reklama