Home » Mbyllen shtatë lokale të lojërave të fatit, shqiptohen 38 mijë euro gjoba

Mbyllen shtatë lokale të lojërave të fatit, shqiptohen 38 mijë euro gjoba

Departamenti i Lojërave Fatit, me datë 17 maj, bazë informatave pranuara nga ana e qytetarëve përmes linjës online ka ndërmarr një aksion komunën e Gjakovës, Therandës dhe Prizrenit, nën dyshimin se organizoheshin lojëra fatitë, pa leje nga Administrata Tatimore e Kosovës

Si rezultat i këtyre aktiviteteve janë vizituar 7 lokale lojërave fatit, me ç’rast gjitha lokalet e vizituara janë mbyllur, transmeton Indeksonline.

Nga gjeturat teren janë shqiptuar gjoba mandatarë vlerë 38,000 euro

Po ashtu, ndaj një personi ka organizuar lojëra ndaluara, do procedohet ndjekje penale.

Divizioni i Lojërave Fatit, do vazhdoj me aksione tilla çdo kohë, bazuar autorizimet i jep Ligji Nr.04/L-080, për Lojërat e Fatit.

ATK i ka bërë thirrje qytetarëve raportojnë rastet për cilat dyshohen se ushtrojnë veprimtarin e lojërave fatit jashtë ligjshme.

Reklama