Ky është traileri i filmit “Bohemian Rhapsody”

Është publikuar traileri i filmit biografik bendit legjendar Queen, dhe kjo video ka marrë mbi tetë milionë vizita ditët e para.

Ky film, mban titullin e këngës ikonike grupit britanik “Bohemian Rhapsody”, kishte pasur telashe vazhdueshme me produksion.
Është publikuar traileri i filmit biografik bendit legjendar Queen, dhe kjo video ka marrë mbi tetë milionë vizita ditët e para.

Ky film, mban titullin e këngës ikonike grupit britanik “Bohemian Rhapsody”, kishte pasur telashe vazhdueshme me produksion.

pari ishte larguar aktori Sacha Baron Cohen cilit i ishte dhënë roli i Freddie Mercury-t, por mosmarrëveshjet e tij me kitaristin Brian May kishin bërë ai hiqte dorë.

pas kishte ardhur largimi i regjisorit Tom Hooper, i cili u zëvendësua nga Dexter Fletcher.

pari ishte larguar aktori Sacha Baron Cohen cilit i ishte dhënë roli i Freddie Mercury-t, por mosmarrëveshjet e tij me kitaristin Brian May kishin bërë ai hiqte dorë.

pas kishte ardhur largimi i regjisorit Tom Hooper, i cili u zëvendësua nga Dexter Fletcher.

Ndërkaq, vend Cohen, rolin e vokalistit paharrueshëm e luan aktori Rami Malek, i njohur për serinë Mr. Robot.
qu Ky është traileri i filmit “Bohemian Rhapsody”

The post Ky është traileri i filmit “Bohemian Rhapsody” appeared first on KultPlus.

Reklama