Home » Konica:Është një vend në faqe të dheut, ku katilin e kanë për njeri të nderuar

Konica:Është një vend në faqe të dheut, ku katilin e kanë për njeri të nderuar

Është një vend faqe dheut ku katilin e kanë për njeri nderuar; hapen t’i bëjnë udhë kur kalon; e fshehin nga i vetë-thëni gjyq, iu tektë vetë-thënës polici bëjë sikur e kërkon; edhe daltë ndonjë i çmendur për marrë anën e kanunit [ligjit], e shajnë edhe e fëlliqin me një zell çuditshëm. Dhe prandaj ai vend ka fituar një famë shumë shëmtuar botë…
Për cilin vend po flas, do ta kuptoni menjëherë kur t’ju them nuk ndodhet mes Afrikës, po Evropë.
Faik Konica (Vepra 3, f. 169).
faik Konica:Është një vend në faqe të dheut, ku katilin e kanë për njeri të nderuar

The post Konica:Është një vend në faqe të dheut, ku katilin e kanë për njeri të nderuar appeared first on KultPlus.

Reklama