Home » Kim Mehmeti:Mafia ka kapur partitë shqiptare

Kim Mehmeti:Mafia ka kapur partitë shqiptare

Shkrimtari Kim Mehmeti ka komentuar situatën aktuale politike cilën ndodhet Shqipëria dhe Kosova.

poshtë e gjeni statusin e Mehmetit:

“Ministri i mëparshëm i Punëve Brendshme Shqipërisë është i akuzuar se ka bashkëpunuar me banda narkomafioze?! Ministri i tanishëm i policisë Shqipërisë e paska vëllaun dënuar për trafikim droge! Është e mundur partia pushtetmbajtëse Shqipëri mos ketë kreun e saj asnjërin nuk është i lidhur me qarqet kriminele e narkomafioze?! Dhe kur i dëgjon akuzat njëri tjetrit ia drejtojnë burrështetasit e Tiranës dhe Prishtinës, kap frika dhe s’ke si mos e pyesësh veten: mos vallë ‘Shqipëritë’ tona janë zaptuara nga partitë u shërbejnë bandave kriminele dhe, mos ato janë drejtuara nga burrështetas kapur peng nga narkomafia?! Çka nuk na shpërlanë nga përgjegjësia as neve i mbështetëm dhe i votuam ata!”

Reklama