Home » Këshilla për ta tejkaluar ndarjen

Këshilla për ta tejkaluar ndarjen

Nganjëherë, njerëzit pas ndarjes nga dikush e kanë dashur, e kanë vështirë rikthehen normalitet pas orteku emocioneve rëndon mbi ta.

Por, këshillat nga këshilluesit e seksit dhe lidhjeve nga clickforthetherapy.com ofrojnë një mundësi për juve ta tejkaloni ndarjen nga ajo apo ai keni menduar se është personi ideal për ju.

-Pranojini dhe emëroni ndjenjat tuaja. T’i mbyllni ato nënkupton ato do ikin vetëm një kohë tjetër.

-Mbani një ditar emocional. Kur ktheheni kohë, do ta vini re se keni filluar shëroheni.

-Shpërqendrojeni vete nga gjetja e aktiviteteve alternative për t’i përmbushur disa hapësira kohën tuaj.

-Mos merrni vendime ngutura mund kenë pasoja shkatërruese.

-Mos u ngujoni duke kërkuar shpjegime. Mund mos i merrni kurrë përgjigjet i doni, andaj duhet mësojmë ecim para pavarësisht kësaj.

-Ndihmojeni dikë tjetër. Si shpërblim, ju do gjeni atë ju ndihmon ta ndihmoni veten.

Reklama