“Kathimerini”: Propozimi “Maqedonia e Ilindenit” nuk është përfundimtar

Gazeta greke “Kathimerini” shkruan se propozimi për emrin “Maqedonia e Ilindenit”, nuk është përfundimtar. Sipas gazetës greke, emra ngjashëm janë propozuar edhe kaluarën, dhe këtë rast përmend propozimin “Krushevska Maqedonia”.

Gazeta greke shkruan se nuk është e sigurt nëse pala greke do ta pranojë propozimin “Maqedonia e Ilindenit”. Për këtë çështje, Cipras do diskutojë me partitë dhe me partnerët e koalicionit qeveritar grek.

Reklama