Kanë filluar punimet në ndërtimin dhe asfaltimin e rrugëve të fshatit Sllovi

Kohëve fundit fshatin Sllovi kanë filluar punimet realizimin e projektit për ndërtimin dhe asfaltimin e rrugëve fshatit. Ky projekt është investim Komunës Lipjanit i cili do përmirësoj dukshëm infrastrukturën e këtij vendbanimi.

The post Kanë filluar punimet në ndërtimin dhe asfaltimin e rrugëve të fshatit Sllovi appeared first on UlpianaPress.

Reklama