Ja cili është shefi i policisë që do hetojë krimin në Ohër, Strugë…

Me vendim MPB-së për shef Njësisë policisë kriminale është emëruar Lube Petreski.Në këtë pozicion Petreski vjen vendin e Igor Smileskit.Sektori për Punë Brendshme Ohër mbulon një ranonin e Maqedonisë jug-perëndimore ku përfshihen Struga,Kërçova,Dibra,Resnja dhe shumë komuna tjera rurale.(Strugalajm.com)

Reklama