Home » Infermierja e dehur gjuan në korridore të spitalit epruvetën me analiza të pacientëve

Infermierja e dehur gjuan në korridore të spitalit epruvetën me analiza të pacientëve

Videoja e cila po bënë gjiron nëpër mediume shumta ndërkombëtare ka bëjë me një grua e cila kishte veshur një uniformë bardhë besohet jetë një infermiere, shihet derisa ec korridoreve spitalit i bien nga dora disa herë dokumentet si dhe nga pacienti e kishte gjiruar thotë se ajo ishte e dehur.

Pacienti shpërndan këtë video nga shqetësimi për sigurinë e pacientëve kanë bëjnë me analizat e gjakut, për shkak se tubi i gjakut për analiza mund përfundojë duke u derdhur korridoreve spitalit.

Drejtori i Përgjithshëm i Qendrës Klinike Nishit Zoran Radovanoviç ka bërë ditur se e ka parë videon por nuk mund ta dallojë se cila infermiere ka qenë për shkak se fytyra nuk shihej video regjistrim, derisa ngre dyshime se ajo punon Qendrën Klinike, siç shkruan Kurir, transmeton Gazeta Shneta.

Më tutje drejtori ka bërë thirrje të gjithë pacientëve që kanë parë këtë video që të tregojnë nëse  e njohin këtë infermiere në mënyrë që të sanksionohet për këtë veprim të saj brenda institucionit shëndetësor./Gazeta Shneta/

The post Infermierja e dehur gjuan në korridore të spitalit epruvetën me analiza të pacientëve appeared first on Gazeta Shneta | Me rëndësi shneta.

Reklama