Edhe shtatë lokale të lojërave të fatit të mbyllura nga ATK

Departamenti i Lojërave Fatit me datë 17 Maj 2018 bazë informatave pranuara nga ana e qytetarëve përmes linjës online 0800 80 800 ka ndërmarr një aksion komunën e Gjakovës, Therandës dhe Prizrenit, nën dyshimin se organizoheshin lojëra fatitë, pa leje nga Administrata Tatimore e Kosovës.

ATK njofton se si rezultat i këtyre aktiviteteve janë vizituar 7 lokale lojërave fatit, me ç’rast gjitha lokalet e vizituara janë mbyllur.

Nga gjeturat teren janë shqiptuar gjoba mandatarë vlerë  38,000 euro.  Po ashtu, ndaj një personi ka organizuar lojëra ndaluara, do procedohet ndjekje penale.

Divizioni i Lojërave Fatit zotohet se do vazhdojë me aksione tilla çdo kohë, bazuar autorizimet i jep Ligji Nr.04/L-080, për Lojërat e Fatit.

Gjithashtu, ATK i bën thirrje qytetarëve raportojnë rastet për cilat dyshohen se ushtrojnë veprimtarin e lojërave fatit jashtë ligjshme.

The post Edhe shtatë lokale të lojërave të fatit të mbyllura nga ATK appeared first on INSAJDERI.

Reklama