“Dëshmitari X”, Rama: Maskaradë e PD për të penguar hapjen e negociatave

 

Kryeministri Edi Rama këmbëngul se materiali i përgjimit vëllait ministrit Brendshëm është i manipuluar.

Rama tha se e gjithë ajo, cilën e quajti “farsë” Partisë Demokratike me Dëshmitarin X, është njëmaskaradë për penguar hapjen e negociatave për anëtarësim BE”.

Rama tha se emrin e agjencisë ndërkombëtare cilës i ishte drejtuar për audiopërgjimin e publikuar nda PD, nuk mund ta bënte publike.

Unë i jam drejtuar një agjencie specializuar, adresën nuk mund tua jap, dhe ajo çfarë kam bërë ka qenë urgjente për mua.

Nuk ka vlerën e një prove, provën duhet ta identifikojë dhe certifikojë cilado jetë ajo, Prokuroria, por për sa takon jam shumë i qartë, bëhet fjalë për një maskaradë organizuar me qëllime janë qarta për gjithë, dhe e motivuar nga frymëzimi malinj për bërë çmos për penguar dhe mundësisht hedhur erë negociatat për anëtarësim Shqipërisë.

Besoj dita e djeshme duhet t’u ketë dhënë gjithëve mundësinë shihni përmes audio-video shpk-së PD se çfarë derexheje është katandisur PD, se çfarë mungese plotë respekti ka PD për inteligjencën e shqiptarëve, dhe se pse ka pritur pikërisht këtë kohë për bërë këtë gjë për diçka e ka pasur dorë parë.

një kuptim unë e falenderoi PD e bëri shumë lehtë demaskimin e kësaj maskarade me atë shfaqje dha dje skenën e teatrit SHQUP-it.

Përgjigja ime është e qartë dhe e prerë ajo çfarë i është servirur publikut si material autentik është thjesht dhe vetëm manipulim i shëmtuar, pastaj detajet, si-të dhe pse-të e këtij manipulimi janë çështje Prokurorisë”, tha Rama.

Lidhur me video-dëshminë e dëshmitarit X, Rama tha sepër mua s’ka asnjë vlerë dhe nuk kam asnjë përgjigje për këtë temë”.

Nëse juve keni nevojë bëni pyetje sepse ju duhet bëni kronikën, është e drejta juaj, por edhe ju vetë e dini se kjo është për qeshur dhe për qarë sepse këtë farsë e organizon një parti politike për mashtruar opinionin publik dhe ofensivën kundër çeljes negociatave”, theksoi Rama.

a.s/dita

Reklama

Lexo më shumë