Darkoi me gruan dhë fëmijët. Kush është biznesmeni që u gjet i vdekur dhe dyshimet

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur mëngjesin e sotëm qytetin e Vlorës.

Sheshin e Flamurit është gjetur i vdekur një djalë i ri, 26 vjeç.

Sipas burimeve Policisë, i riu është identifikuar si Albano Imeraj, ndërsa vendngjarje është gjetur dhe një thikë.

herët ngjarja u raportua si vetëvrasje, por nga inspektimi i kryer dyshohet se pista kryesore mund jetë vrasja.

njohurit e tij shprehen shokuar nga ngjarja dhe ato nuk e besojnë se Albano mund ketë vrarë vetën.

Albano ishte baba i një djali 2 vjeç, ndërkohë një ditë parë është parë darkojë bashkëshorten dhe familjarët e tij.

Gjithashtu Albano ishte dhe pronar i një diskoje qytetin e Vlorës.

Reklama