ATK mbyll shtatë lokale lojërash fati

Administrata Tatimore e Kosovës ka mbyllur shtatë lokale lojërave fatit, si rezultat i dyshimit bazuar se aty veprimtaria kryhej pa lejen e shtetit.

një aksion Gjakovë, Theranë dhe Prizren, lokalet e vizituara janë mbyllur dhe nga gjeturat terren janë shqiptuar gjoba vlerë 38 mijë eurove.

Po ashtu, ndaj një personi ka organizuar lojëra fati ndaluara sipas ligjeve fuqi do procedohet ndjekje penale, thuhet njoftimin e ATK-së për media.

Reklama