Home » Thaçi: Institucionet të përkrahin më shumë librin, botuesin dhe lexuesin

Thaçi: Institucionet të përkrahin më shumë librin, botuesin dhe lexuesin

Presidenti, Hashim Thaçi, ka thënë se Dita Ndërkombëtare e Librit i kujton vlerën universale librit si mjet i patejkalueshëm i shënimit dijes, shkencës, letërsisë artit dhe komunikimit njerëzor.

Kjo ditë, përpos botimit, leximit dhe promovimit librit, na fton për mbrojtur drejtën e autorit, përkatësisht vlerësimin e integritetit krijuesve vlerave diturore dhe shpirtërore”, ka shkruar Thaçi Facebook, përcjell Klan Kosova.

“Kosova është pjesë e botës ku me ligj mbrohet e drejta e autorit. Institucionet tona kulturore dhe arsimore duhet bëjnë edhe shumë për ta përkrahur librin, botuesin dhe lexuesin”.

Reklama