Home » Sërish kthehet në rivlerësim tenderi për ujësjellësin e Dragashit

Sërish kthehet në rivlerësim tenderi për ujësjellësin e Dragashit

Komuna e Dragashit ende nuk e ka kontraktuar operatorin ekonomik për vazhdimin e punimeve ujësjellësin kryesor qytezës.

Kjo ngase Organi Shqyrtues i Prokurimit Publik edhe një herë e ka kthyer rivlerësim prokurimin për këtë projekt, shkruan sot “Koha Ditore”.

Gjykata e tenderëve vendimin e fundit lidhur me këtë aktivitet prokurimit ka kërkuar Komuna e Dragashit qartësojë se çfarë mënyre plotësohen kërkesat e saja prokurimit nga konsorciumi i rekomanduar për kontratë.

“Anulohet njoftimi për dhënie kontratës i Komunës Dragashit lidhur me aktivitetin e prokurimit me titull “Ujësjellësi kryesor – vazhdimi i punimeve (projekt trevjeçar)” dhe lënda kthehet rivlerësim”, shkruan vendimin e OSHP-së..

The post Sërish kthehet në rivlerësim tenderi për ujësjellësin e Dragashit appeared first on PrizrenPress – Portal informativ.

Reklama