Home » Poster i rrallë i Elvis Presley shitet në ankand për 42.000 dollarë

Poster i rrallë i Elvis Presley shitet në ankand për 42.000 dollarë

Një poster i rrallë i mbretit popit, Elvis Presley është shitur ankand për shumë se dyfishin e çmimin pritur.

Posteri i realizuar për një shfaqje koncertit 19 maj 19955 u shit ankand për 42.000 dollarë.

Giles Moon of Texas priste posteri sitej për 20.000 dollarë.

Posteri reklamon një koncert Raleigh Presley.

Blerësi dhe shitësi kanë preferuar mbeten anonim. Blerësi mendohet jetë nga Kalifornia. Poster është bërë nga Hatch Show Print, me qendër Nashville, Tennessee.

 

poster Poster i rrallë i Elvis Presley shitet në ankand për 42.000 dollarë

Reklama