Home » Pastrohen mbetjet e hedhura në lumin e Tiranës

Pastrohen mbetjet e hedhura në lumin e Tiranës

Grupi Task Forcë DPN1, Prefektura, Forcat e Armatosura, DPN2, DPN3 dhe AlkoImpex, kanë bashkuar forcat duke pastruar mbetjet cilat ishin hedhur aty nga qytetarë papërgjegjshëm.

Ky ishte dhe viti i parë gjithë këto vite banesat dy anët e Lumit Tiranës nuk u përmbytën si rezultat i ndërhyrjes Bashkisë Tiranës për rehabilitimin e tij.

Rehabilitimi i brigjeve tij me anë mbrojtjes primare me mure gabioni zona me rrezikshmëri rrëshqitjeje dhe me boulders (konturim me gurë mëdhenj) pjesën tjetër, jo vetëm e ka sistemuar lumin shtratin e vet duke mbrojtur banesat, por i ka dhënë kësaj zone një nga vlerësimet mëdha pronës dhe cilësisë jetës njësinë 11, njësinë 9, 8 dhe 4.

o.j/dita

thumbnail-1-13-1024x768 Pastrohen mbetjet e hedhura në lumin e Tiranës

thumbnail-1-13-1024x768 Pastrohen mbetjet e hedhura në lumin e Tiranës

thumbnail-1-13-1024x768 Pastrohen mbetjet e hedhura në lumin e Tiranës

thumbnail-1-13-1024x768 Pastrohen mbetjet e hedhura në lumin e Tiranës

Reklama

Lexo më shumë