Home » Këtë s’e keni ditur për Ermal Fejzullahun, kështu fitonte para kur ishte i vogël! (VIDEO)

Këtë s’e keni ditur për Ermal Fejzullahun, kështu fitonte para kur ishte i vogël! (VIDEO)

Kur ishte i vogël, këngëtari Ermal Fejzullahu, e kishte zbuluar aftësinë e tij prej shoumeni.

Këtë këngëtari e ka rrëfyer intervistën “10-të gjëra s’i dini” Prive, ku ka shpalosur disa nga “sekretet” e tija ka mbajtur me publikun deri tani.

Këngëtari ka rrëfyer se një herë, se kur ishte fëmijë, bashkë me motrën e tij madhe Bulzën, organizonte shfaqje oborr dhe për fëmijët e tjerë, hyrjen oborrin e tij për t’i parë interpretimet e Ermalit, e kishte bërë me para.

Përveç kësaj Fejzullahu e ka treguar moshën e tij vërtetë e po ashtu edhe kilogramët, nuk i ka paktë, por për heqjen e cilave po punon /Prive.al

The post Këtë s’e keni ditur për Ermal Fejzullahun, kështu fitonte para kur ishte i vogël! (VIDEO) appeared first on Privé – Faqja Zyrtare.

Reklama