Home » Javën e ardhshme pritet të nisë dezinsektimi i zonave endemike në Malishevë

Javën e ardhshme pritet të nisë dezinsektimi i zonave endemike në Malishevë

Dezinsektimi i zonave endemike kundër rriqrave komunën e Malishevës, planifikohet fillojë nga java e ardhshme.

Varësisht nga kushtet atmosferike, nga e hëna e ardhshme planifikohet fillojë fushata e dezinfektimit, njofton komuna, përcjell Klan Kosova.

Kështu është thënë mbledhjen e rregullt Këshillit Drejtorëve, e cila është drejtuar nga nënkryetari i Komunës Malishevës, Hajdin Berisha, e ku janë diktuar një varg çështjesh tjera me rëndësi.

Pasi janë kryer gjitha përgatitjet dhe kanë filluar rriten temperaturat, e me këtë edhe rriqrat kanë filluar jenë aktiv, nga java e ardhshme parashihet filloj fushata e dezinsektimit”, kanë thënë nënkryetari  komunës, Hajdin Berisha.

Ndërkaq drejtori komunal për Shëndetësi, Liridon Hoti, gjithashtu ka bërë ditur se edhe ligjëratat për vetëdijesim, shkollat e Komunës Malishevës, janë përfundim e sipër.

 

Reklama