Home » Javën e ardhshme fillon dezinsektimi kundër rriqrave në Malishevë

Javën e ardhshme fillon dezinsektimi kundër rriqrave në Malishevë

Dezinsektimi i zonave endemike, kundër rriqrave, si bartës virusit etheve hemorragjike, planifikohet filloj nga java e ardhshme. Varësisht nga kushtet atmosferike, nga e hëna e ardhshme planifikohet filloj fushata e dezinsektimit. Kështu u tha mbledhjen e rregullt Këshillit Drejtorëve, e cila është drejtuar nga nënkryetari i Komunës Malishevës, Hajdin Berisha, e ku janë diktuar një varg çështjesh tjera me rëndësi.

Pasi janë kryer gjitha përgatitjet dhe kanë filluar rriten temperaturat, e me këtë edhe rriqrat kanë filluar jenë aktiv, nga java e ardhshme parashihet filloj fushata e dezinsektimit”, kanë thënë nënkryetari komunës, Hajdin Berisha dhe drejtori komunal për shëndetësi, Liridon Hoti.

Hoti, siç njofton kumtesa, gjithashtu ka bërë ditur se edhe ligjëratat për vetëdijesim, shkollat e Komunës Malishevës, janë përfundim e sipër.

EHKK, ishte tema kryesore, ndërsa këtë mbledhje, drejtorët e drejtorive kanë raportuar për punët dhe aktivitetet e tyre, si për realizimin e projekteve planifikuara, ashtu edhe për realizimin e planifikimeve tjera, kanë bëjnë me zbatimin e programit qeverisës për Komunën e Malishevës, gjitha fushat.

The post Javën e ardhshme fillon dezinsektimi kundër rriqrave në Malishevë appeared first on PrizrenPress – Portal informativ.

Reklama