Home » Unikkatil jep lajmin më të mirë të mundshëm për fansat e tij

Unikkatil jep lajmin më të mirë të mundshëm për fansat e tij

Unikkatil ka bërë ditur se do lansojë shumë këngë reja dhe gjithashtu do realizojë koncerte shumta

Reperi i mirë shqiptar fundi publikoi këngën ‘Ni Milion Rrugë’ e cila po korr sukses jashtëzakonshëm.

Reklama