Home » Merret ky vendim për të dyshuarin në vrasjen e Armend Kutllovcit nga Vushtrria

Merret ky vendim për të dyshuarin në vrasjen e Armend Kutllovcit nga Vushtrria

Janë bërë shumë një muaj nga vrasja e Armend Kutllovcit vendin e punës, përkatësisht Babimoc Obiliqit.

Sipas organeve hetuesisë, Kutllovci u vra punë aksidentalisht nga i dyshuari F.T nga komuna e Dragashit.

Mësohet se dyshuarit i është vazhduar masa e paraburgimit edhe për dy muaj.(Shtyp mbi linkun e mëposhtëm dhe shiko pamjen ⤵)

Kryeprokurori i Prokurorisë Themelore Prishtinë, Imer Beka për Indeksonline ka thënë se prokurorja e rastit ka kërkuar t’i vazhdohet paraburgim dyshuarit.

“Prokurorja e rastit, Ferdane Sylejmani ka dhënë urdhër vazhdohet paraburgimi ndaj dyshuarit F.T edhe për dy muaj”, ka thënë Beka.

Ndërkaq, organet e hetuesisë kosovare, sipas hetimeve para, këtë vrasje po e cilësojnë si aksidentale.

I ndjeri ishte nga fshati Dobërllugë Vushtrrisë.

 

Reklama