Home » Historiku i fotos së fundit të Aviciit sa ishte gjallë

Historiku i fotos së fundit të Aviciit sa ishte gjallë

DJ i famshëm suedez Avicii ka vdekur moshën 28 vjeçare Oman ditën e premte.

Muzikanti ditë parë ishte parë Muscat Hills Resort ku edhe po pushonte. Aty ai ishte fotografuar bashku me DJ Maitrai Joshi.

Avicii dhe DJ Maitrai Joshi

Kjo llogaritet jetë edhe fotoja e tij e fundit sa ishte gjallë.

Ndërkohë ndër fotot e tij fundit llogaritet edhe kjo e publikuar nga një fanse. Sipas saj, fotoja ishte realizuar gjashtë ditë para vdekjes artistit.

amsd-730x482 Historiku i fotos së fundit të Aviciit sa ishte gjallë

The post Historiku i fotos së fundit të Aviciit sa ishte gjallë appeared first on INSAJDERI.

Reklama