Home » E habitshme! Vdekja e Avicii u parashikua nga ky njeri përmes Facebook

E habitshme! Vdekja e Avicii u parashikua nga ky njeri përmes Facebook

Ka vdekur moshën 28 vjeçare këngëtari Suedez Avicii.
Deri tani nuk është zbuluar asnjë detaj rreth vdekjes tij edhe pse v Vëllai i suedezit, David Bergling raportohet se ka udhëtuar për Muscat për zbuluar shumë detaje për vdekjen e tij dhe shkakun i cili nuk është zbuluar ende, shkruan lajmi.netPor, ka qenë një status i një pedagogu ka zgjuar vëmendje madhe.

Jimmy Lindberg përmes një statusi bërë Facebook pati shkruar se një yll i njohur do vdes shpejti.“Një yll me famë botërore do vdes shpejti. Mbajeni mend, do ta dëgjoni gjithëishte statusi i tij i bërë mërkuren kurse premten vdiq Avicii.Sipas medieve, Jimmy tashmë ka hyrë listën e parashikuesëve suedez!
31092119_1884371671582600_2958680786984763392_n E habitshme! Vdekja e Avicii u parashikua nga ky njeri përmes Facebook

Reklama