Home » Bojkotuan klubin, Trepça ’89 suspendon tre futbollistë

Bojkotuan klubin, Trepça ’89 suspendon tre futbollistë

Kampioni aktual, Trepça ’89 ka pësuar humbje sot Gjilan me rezultat 0:2. Pas ndeshjes trajneri Gugash Magani u shpreh i pakënaqur me lojën e skuadrës tij, e veçanti me qasjen e disa futbollistëve.

Disa orë vonë, kryesia e klubit ka mbajtur mbledhje dhe ka vendosur suspendojë futbollistët: Shend Kelmendi, Argjend Mustafa dhe Festim Krasniqi, cilët nuk kishin udhëtuar fare për Gjilan.

arsyetimin e skuadrës, thuhet:(Shtyp mbi linkun e mëposhtëm dhe shiko pamjen e plotë ⤵)

Futbollistët e lartpërmendur pas seancës stërvitore mbajtur me 20.04.2018 ( e premte ) janë lojtarë gjenden mesin e 18 futbollistëve për ndeshjen e javës 28 me KF Gjilanin. njëjtit, nesërmen (e shtunë) sipas protokollit klubit nuk u paraqitën drekën e përbashkët dhe nuk udhëtuan për zhvillimin e ndeshjes Gjilan, duke bojkotuar klubin. Ne jemi informuar se, ky veprim i tre futbollistëve është bërë me qëllim caktuar për ta dëmtuar klubin KF Trepça ‘89 dhe për favore klubeve tjera. Klubi, duke shikuar rrethanat e ngjarjes dyshon këta tre futbollistë kanë bashkëpunuar me individë caktuar për favore klubeve tjera, po ashtu janë shkaktarë, cilët na larguan nga gara për titullin e kampionit.  “Ata e dine pse”. Jemi detyruar tregojmë se ndaj futbollistëve fjalë i kemi kryer gjitha obligimet financiare sipas kontratës punës. bazë statutit klubit, rregullores mbi punësuarit dhe rregullores disiplinore, KF Trepça ’89, pas analizës gjerë dhe informatave, futbollistët nuk ju kane përmbajtur rregulloreve lartë përmendura, prandaj klubi merr vendim për aprovimin e masës ndëshkuese, suspendim nga komisioni disiplinor i klubit.

Reklama