“Albumi më i forti në histori të Hip Hopit” – Fero paralajmëron albumin për këtë kohë

Para një muaji ai ishte qendër mediave, e krejt kjo pasi ai u rrah lagjen Veterrnik Prishtinë

Flasim për këngëtarin Fero ky dy emra rinj estradës e rrahën atë një qendër tregtare.

Edhe pse ai e mohoi ketë ndodhur rrahje, por nuk vonuan shumë dolën dhe videot e fakt ishte e kundërta e asaj çfarë ai tha.

E tani, ai vjen me një paralajmërim për estradën ku shprehet se do i rrëzojë gjithë.

Përveç kësaj, ai përmes një postimi Instagram ka paralajmëruar se do realizojë album ri me këngë reja.

“Albumi ma i forti najherë histori Hip Hopit shqiptar është duke ardhë prej meje. Ndoshta del fund këtij viti ose fillim vitit ardhshëm”, ka shkruar Fero.

31069079_1007164369447196_464017357442908160_n-1 “Albumi më i forti në histori të Hip Hopit” – Fero paralajmëron albumin për këtë kohë

 

 

 

 

 

31069079_1007164369447196_464017357442908160_n-1 “Albumi më i forti në histori të Hip Hopit” – Fero paralajmëron albumin për këtë kohë

The post “Albumi më i forti në histori të Hip Hopit” – Fero paralajmëron albumin për këtë kohë appeared first on INSAJDERI.

Reklama