Aktivizohet Dhurata Ahmetaj

Muaji i katërt i 2018-tës është duke kaluar dhe akoma nuk është publikuar
projekti Dhurata Ahmetaj e kishte paralajmëruar.

Disa ndryshime këtë produksion muzikor kanë bërë ajo shtyhet e teksa
tani veçse është finalizuar.

Prive merr vesh Ahmetaj ka përfunduar këtë këngë e ka nisur menjëherë punë
për tjetrën do dali menjehërë pas këtij projekti.

Përpos, pjesës muzikore Dhurata do realizoj edhe disa kampanja publicitare për
kompanitë vendore.

The post Aktivizohet Dhurata Ahmetaj appeared first on Privé – Faqja Zyrtare.

Reklama