Home » Vieira në vend të Wenger

Vieira në vend të Wenger

Ish-mesfushori i Arsenal, Patrick Vieira, mund ta zëvendësojë Arsene Wenger pozitën e shefit pankinës, fund këtij edicioni.

Tekniku francez mund tërhiqet nga posti fund këtij edicioni, pasi është rritur frustrimi lidhur me mungesën e trofeve.

Dhe Viera, ka shkëlqyer si trajner i New York City Major League of Soccer, shihet si një nga mundësitë për ta zëvendësuar Wenger.

 

Reklama