Home » Sigurimet shëndetësore, nis procesi për emërimin e anëtarëve të bordit

Sigurimet shëndetësore, nis procesi për emërimin e anëtarëve të bordit

Ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili ka propozuar sot mbledhjen e Qeverisë Kosovës aprovohet vendimi për anëtarët e bordit drejtues për sigurime shëndetësore, propozim ky i aprovuar pa asnjë votë kundër.

pajtim me rregulloren e punës Qeverisë propozohet merret vendim për anëtarët e bordit drejtues për sigurime shëndetësore. Ministria e Shëndetësisë është e përkushtuar për sigurimet shëndetësore dhe mënyrë arrihet ajo ministria është duke punuar funksionalizimin e plotë këtyre sigurimeve”, ka thënë ministri Ismaili, shkruan Indeksonline.

Gjithashtu Ismaili ka thënë se sipas ligjit për sigurime shëndetësore anëtarët e bordit drejtues emërohen nga Qeveria e Kosovës bazë propozimit institucioneve përkatëse.

Pas konsultimit institucioneve përgjegjëse i propozohet qeverisë marrin këtë vendim dhe t’i hapin rrugë funksionalizmit bordit sigurimeve shëndetësore”, ka shtuar Ismaili.

Ndryshe Qeveria e Kosovës ka arritur aprovojë propozimin për bordin drejtues Fondit për Sigurime Shëndetësore, pa asnjë votë kundër dhe pa asnjë abstenim.

The post Sigurimet shëndetësore, nis procesi për emërimin e anëtarëve të bordit appeared first on INSAJDERI.

Reklama