Home » Rëndësia e gjuhës së trupit në një marrëdhënie

Rëndësia e gjuhës së trupit në një marrëdhënie

Gjuha e trupit është shumë e rëndësishme. Duke parë gjestet e meshkujve, femrat mund zbulojnë shumë gjëra. Për kuptuar tërësisht qëllimet e një mashkulli, femrat fokusohen tek sinjalet psikologjike përçohen me anë gjesteve tij. Lëvizjet e tij, për cilat shumicën e rasteve nuk është i vetëdijshëm po i bën, tregojnë vëmendja e tij është e ndezur, është i sintonizuar, ose është krejtësisht i çorientuar. Kur anija e tij lëkundet valët e detit, atëherë ju mund bëheni piloti i mirë i saj. Duke mos qenë vetëdije plotë, përdorim disa përgjigje instinktive për shprehur ndjeshmërinë tonë. Kështu, nëse do mund interpretoni sinjalet e tipave ndryshëm, do keni një hartë mirëfilltë psikologjisë tij.

Kur sytë tuaj takohen, ai përkul pak kokën nga njëra anë. Lëvizja e kokës anash është një gjest i pakontrolluar dhe tregon për ndjeshmërinë e këtij tipi mashkullor ndaj femrës. Ky është një gjest, cilin meshkujt e bëjnë kur janë interesuar për një femër, por gjithashtu duan t’i thonë asaj: “Lëvizjen e parë bëje ti, sepse unë nuk mundem”. Kështu, qoftë se mashkulli me cilin po shkëmbeni shikime herë pas herë përkul kokën anash, atëherë është dorën tuaj.

Dekodimi i tipit: Sapo keni bërë diçka atij i ka pëlqyer. Kur një mashkulli veprimet e një femre i duken admirueshme dhe ëmbla, atëherë ndizet instinkti njerëzor për ta bërë tijën. Shpatullat e tij lëvizin mënyrë instinktive duke dhënë kuptojë se dëshiron ta përfshijë mes krahëve tij.

Ja katër gjeste përbashkëta mund përdoren:

Lëvizja e syve. Nëse shikimi juaj është kudo tjetër, përveçse tek ai, atëherë partneri juaj do lëndohet. Ai do mendojë se nuk e ka vëmendjen dhe interesin tuaj. Kështu , ushtroni një shikim kujdesshëm dhe përqendruar tek ai, pa vëzhguar gjithçka rreth e rrotull. Do mjaftonte një shikim i tillë çdo 10 sekonda.

Përqafimi i vetes. Është e ditur përqafosh veten tënde, ose kryqëzosh duart rreth vetes bën pjesë listën e gjërave bëhen nga mendjelehtësia, por burrat e konsiderojnë këtë shenjë si një shenjë pasigurie dhe vetëdije fortë.

Lëvizja rrethore e këmbës. lëvizni mënyrë rrethore, ose lart e poshtë, pjesën e poshtme këmbës, do tërheqë vëmendjen e meshkujve, por ndërkohë ata mund kuptojnë dhe se ju jeni një gjendje ankthi, shkruan bota.al. Doni jetoni një stuhi vërtetë dhe ato lëvizje këmbës tregojnë për padurimin tuaj për treguar se jeni e zonja t’ia dilni përballë çdo tipi.

Duart pas qafës. Shpeshherë kur një femër bashkon duart e saj pas qafës ose pas kokës, atëherë ajo ose po bën një rizgjim trupit saj duke tërhequr muskujt, ose po nxjerr pah hiret e saj. Por kjo lëvizje mund duket arrogante dhe ndonjëherë mund largojë edhe partnerët fortë, ndaj kujdes vajza.

Reklama